سلام چه خبر -وبی متفاوت ومتنوع و بروز
تاریخ : 6 / 1 / 1390برچسب:,
نویسنده : سروش
تحقيقات جديد نشان مي‌دهد در لحظه بيدار شدن انسان از خواب، بخش موسوم به ساقه معز شروع به ارسال ماده‌اي موسوم به "اكسيد نيتريك" به بخش ديگري از مغز موسوم به "تالاموس" كرده و "تلاموس" نيز اين ماده را به ساير نقاط مغز مي‌فرستد كه محققان اين فرايند را به اجرا شدن "سيستم‌عامل" يا "بوت شدن" در رايانه‌ها پيش از آغاز فعاليت آنها، تشبيه مي‌كنند.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، رايانه پيش از اجراي برنامه‌هاي پيچيده، سيستم‌عامل خود را راه‌اندازي و به اصلاح "بوت" مي‌شود و در مغز انسان نيز "اكسيد نيتريك" سبب بروز وضعيتي شده كه در پي آن مغز براي انجام محاسبات پيچيده‌تر آماده مي‌شود.

در لحظه بيدار شدن انسان در صبحگاه، حواس مختلف انسان حجم زيادي از اطلاعات را در رابطه با نور خورشيد، صداي زنگ ساعت و مواردي از اين قبيل به مغز مي‌فرستند كه تمامي اين اطلاعات بايد در مغز پردازش و سازمان‌دهي شوند تا مغز بتواند محيط اطراف را درك كرده و براي انجام فعاليتهاي روزانه پيچيده‌تر آماده شود.

مطالعه جديدي كه توسط محققان دانشگاه "ويك فارست" در آمريكا و با هزينه موسسه ملي چشم اين كشور صورت گرفته نشان مي‌دهد تصورات قبلي از عملكرد مولكول كوچك و دو اتمي "اكسيد نيتريك" و همچنين وظايف "تالاموس" در مغز چندان صحيح نيست.

پيش از اين تصور مي‌شد "تالاموس" در مغز تنها همانند دريچه‌اي عمل مي‌كند كه اطلاعات جمع‌آوري شده توسط اعصاب بدن از آن به بخش "كورتكس" مغز هدايت مي‌شوند و اما مطالعه جديد نشان مي‌دهد كه "تالاموس" نقش كنترلي نيز داشته و بر اطلاعات ورودي و خروجي مغز نظارت مي‌كند.

به گفته محققان، نتايج اين مطالعه مي‌تواند به درمان بيماري‌هايي مانند حواس پرتي و "شيزوفرني" كه با ميزان هوشياري بيمار ارتباط دارند، كمك كرده و همچنين به فهم اين مطلب كه انسان چگونه محيط اطراف خود را درك مي‌كند، كمك كند.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
آخرین مطالب